2021. február 24., szerda

Motoros óvoda

Ha ebből valakinek még nem lenne nyilvánvaló, hogy a motorosok kis csoportos óvodások, akkor álljon itt egy chat-részlet, ami a minap zajlott köztem, és egy motoros cimbi között (nem elszigetelt esetről van szó: bármelyik netes motoros fórumon ilyenek mennek...)

Én: - Na ez már kellett, mint egy falat kenyér: https://totalbike.hu/hirek/2021/02/22/itt_a_harley_150_loeros_turaenduroja_a_pan_america/
Egy 260 kilós, 150 lóerős Harley túraenduró... Bravo!

Batman: - Legalább ebbe már van egy kis lóerő. Nekem a harleyban az nem tetszik, hogy 1800cc és 90 ló. Az egy 600as 98as ninja ereje.

Én: - Jó, de ha egyszer annyi jön ki a léghűtés-kéthengerből... Meg egyébként is: minek több?

Batman: - Nem kell több. Csak ne egy gecinagy motorból jöjjön ki!

Én: - Szerintem meg az se baj, ha nagy. Csak akkor ne akarják terepre vinni... Direkt megnéztem: a kis v-strom 216 kiló feltöltve. (és már az is nehéz)

Batman: - Annyi súllyal nem is fogják. Egy UAZ kéne hozzá, hogy kihúzza, ha elakad. Egyébként a harleynak valami korszerű blokk kéne. A V-Rod mondjuk egész jónak tűnt, csak azt meg nem vette senki.

Én: - Dehogynem: a buzik. De egyébként ez a 150 ló szerintem jó. Csak most, hogy kész a blokk, mibe fogják belerakni???? Egy vizes V2-est, ami úgy néz ki, mintha a szomszéd Pistike teszkós motor-makettjéről másolták volna?

Batman: - Mint a Cagiváét?

Én: - Igen. Csak a Cagiva az techno: annak jól is áll! A Harley viszont metál!

Batman: - Szerintem a Honda a metál; a Yamaha a rock, Suzi meg a Kawa az pop, KTM a gettórap, a harley meg blues.

Én: - Szerintem a Honda-Yamaha-Suzuki az pop-rock. A Kawa meg a lakodalmas... A KTM tényleg gettórap, de a Guzzi a blues!

Batman: - Ez a guzzi: https://youtube.com/watch?v=z8pqx7Dvl9Q


És itt aztán bekapcsolódott a mélyen intellektuális vitába Biga is; elszabadult a pokol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése