2019. december 19., csütörtök

Apró színesek

Ha valaki kíváncsi arra, hogy mi történik a nagyvilágban, azoknak ma mazsolázok egy kicsit a helyi Metro újság híreiből...

Caroline Flack, 40 éves rádiós és tévés műsorvezető, a helyi Love Island házigazdája kilépett a showból (aminek párját 1.2 milliós gázsiért vezette), mert aggódott, hogy a párhuzamosan futó bírósági idézése "elvonja a figyelmet" a műsortól. Caroline-t tettlegességgel vádolják, mert megverte 27 éves teniszező barátját, Lewis Burton-t. Barátja szerint az egész csak "boszorkányüdözés". Caroline - saját bevallása szerint - "Még életében nem kapott ennyi támogatást, szeretetet és megértést - mind a családjától és barátaitól, mind ismeretlenektől."

Celebrity-tiszteletes Richard Coles (57) gyászolja hosszú betegség után, 42 évesen elhunyt férjét, David Coles-t, akivel 2007-ben léptek frigyre. A pár azóta elválaszthatatlan volt; a St. Mary plébánián, Finedon-ban (Northamptonshire) éltek együtt négy tacskójukkal.

Jay Rutland szomorúan vette tudomásul Lorraine Kelly tévés műsorvezető empátiájának hiányát, miután az műsorában megkérdezte Tamara Ecclestone-t (Jay feleségét, aki egyébként Bernie Ecclestone lánya), hogy miért volt egyáltalán szüksége 50 millió fontnyi ékszerre otthon? (Ennyit vittek el múlt héten azok, akik betörtek hozzájuk, amíg Tamara Lappföldön vakációzott kislányával). Jay jól beszólt Instán Lorrain-nek: "Remélem, téged soha nem ér az a szerencsétlenség, hogy kirabolnak.", majd társ-műsorvezetőjének, Kate Thornton-nak is odaszúrt, amiért ő tévesen az 57-hálószobás kensingtoni házukat emlegette - pedig az 57-ből csak 6 a hálószoba: "Ami az 57 hálószobát illeti, abból 51-et észre sem vettem."

Újabb két életfogytiglani büntetésre ítélték a már egyébként is rács mögött levő John Worboys-t. A 62 éves taxisofőr, aki 12 nő megerőszakolásáért tölti büntetését újabb 4 nő italának bedrogozását ismerte el. Így már összesen 90 nő szárad a lelkén, akiket leitatva és/vagy italába drogot csempészve ejtett áldozatul.

Hát ezek voltak a heti aktualitások és érdekességek itt az elegánsan konzervatív Angliában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése