2011. február 24., csütörtök

Állóvíz

Megvagyok még, csak mostanában nem nagyon van ingerenciám arra, hogy irodalmi vénám oroszlán-körmeinek a foga-fehérjét villogtassam...

Először is összefosta magát a számítógépem. (Két hét folyamatos, halálra ítélt javítási kísérletezgetés után vettem egy másikat.)

Aztán a Honda. (Ez már előtte is legalább egy hétig minden nap valami új hiba-jelenséggel örvendeztetett meg, úgyhogy most, hogy elfolyt a hűtővíz és bele sem ülök, már legalább nem idegesít...)

De egyébként sem nagyon szalad a szekér semmiféle fronton.

Az egyetlen történés, hogy a Cég partner-cége végül most engem is befizet arra a tanfolyamra, amire a többieket fizette, amíg távol voltam. A jó(?) hír, hogy ez most Wellingtonban lesz, és a repjegyet-szállodát-taxit is fizetik. (Inkább lett volna Rotoruán, de most inkább nem fintorgok ezen; elvégre Wellingtonban is ritkán járok, és biztos annak is megvannak a maga szépségei...)

Előtte azonban holnap motorral megyek jó messzire sátorozni. Remélem ez nem fog cserben hagyni, hiszen a kerti wetám is letette a voksát a megbízható Yamaha-minőség mellett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése