2010. szeptember 13., hétfő

Vidámpark

Május 6, csütörtök

Ma elmentem ebbe a Wet 'n' Wild-ba, ami nem strip-club, vagy kupleráj, hanem ilyen vízi-vidámpark. Vidámpark itt a környéken van 6 (nekem mondjuk magas, hogy mi a ráknak ennyi egy 20 km-es sugáron belül). Azért ezt választottam, mert pont ilyen "napfény-hálidéj-karpediem-dolcsevíta"-érzésről akartam írni. Pontosan tudom ugyanis, hogy amikor e sorok születnek, akkor az aucklandi olvasók seggét nyílt lángon kell melegíteni, mert be van fagyva, mint tengizi ZIL-ben a gázolaj.

Sajnos azonban a játékok harmada nem működött, a működőkön pedig jól lezárták a csúszdák felét, hogy legalább közelítsenek a főszezonban feltorlódó sorok hosszához. Ezt mondjuk nem értettem, mert közben a zárva levőkbe is tolták a szivattyúk a vizet. Mindegy: ide sem jövök többet... Egyébként szerencsére csak délre értem oda, úgyhogy a kora reggel érkező parasztok távozása után úgy tudtam pörögni, ahogy csak bírtam. Végülis a rendelkezésre álló négy óra alatt pont kellemesen elfáradtam. Képek most nincsenek, mert túl sok volt itt a víz.

Most várom az estét, mert a Cheers-es kolumbiai srác vezetésével állítólag a helyi night-klubokkal érvényben levő paktum szerint ma féláron fogunk berúgni...

7 megjegyzés:

  1. Ismerős lehúzott pár évet Tengizben, majd rákérdezek mi volt a helyzet ZIL ügyben. :P

    VálaszTörlés
  2. Szüleim toltak Tengizben vagy 6 évet. Nem volt annyira rossz hely, de télen akadtak gondok. -30 és -40 között tényleg "megsűrűsödik" a motorolaj, de az orosz techika működött:
    1, egész éjjel ment a motor
    2, rendelkeztek elképesztő bebikázó szerkezetekkel.

    VálaszTörlés
  3. Ja, ez én voltam az előbb.

    VálaszTörlés
  4. Hogy rácuppantatok erre a tengizes dumára... Látom nagyon élvezitek az ausztrál beszámolót, baszki! :D

    VálaszTörlés
  5. Jirzsij írta...

    Erről a bikázásról a tavaly tél jut eszembe. Új lakóparkos társasházban lakunk, ahol a sok céges és lízingelt, ezüst színű (SZÜRKE!) autó között a 23 éves Prelude a lenézett kategóriát képviseli.
    A -25-ben széles mosollyal jártam végig az autójuk mellett magukba roskadt managereket és bikáztam be őket a pöcc-röff Hondáról. A fölnyitott motorház alá nézve azért egyértelmű volt a különbség: C-Max kontra Prelude 0 - 1! :)))

    Ausztrália?!? Hogy jön az ide? :)))

    VálaszTörlés
  6. Megérkezett a válasz: nem fagyott be. :D

    VálaszTörlés