2018. november 23., péntek

Nagyvállalati szoftverfejlesztés

Vannak jelenetek az ember IT-karrierjében, amik nem kerülnek be az önéletrajzába.

Tegnap Jon, az ultra-introvertált (szerintem aspergeres), metálos, autentikus programozó-megjelenésű, senior enterprise-Java fejlesztő, és én - a már-már kiöregedő veterán Salesforce/Java rendszer-integrátor specialista - egy nap alatt vállvetve megírtunk 5 (ötös) sor PHP-kódot. (Ebből egy volt a nyitó kapcsos-zárójel, egy másik pedig a bezáró...)

3 megjegyzés:

  1. Már egy ideje gondoltam elküldöm ezen (kétes értékű :o)) elismerést, de eme rövid bejegyzésed igazi apropót is adott hozzá!

    A "magamról" oldaljegyzetedben szereplő rövid IT-iparág értékelés az elmúlt 3 évben nagyon szavajárásom lett, lefordíthattam volna angolra és mondogathattam volna a kollégáknak is, de valamiért nem akaródzott, csak megmaradtam a magyar változatnál és az asszonynak mondogatom egyre nagyobb rendszerességgel... nagyon frappáns és túlzottan is találó, annyira hogy az már tragikomikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Szerintem inkabb szomoru, de igy megy ez: az informatikat Bill Gates-ek, Steve Jobs-ok, meg Zuckerberg-ek teszik tonkre; a vilagot meg Julius Caesar-ok, Napoleonok, Hitlerek, Sztalinok, es Trumpok.

      A vegen pedig kihal az emberi faj - es oszinten szolva meg is erdemli...

      Törlés
  2. Yoo Zsee Come! Amúgy gondoltál már arra, mi lesz (a karriereddel) ha egy túlbuzgó HR-es vagy fejvadász megtalálja ez az oldalt? :-)

    VálaszTörlés