2012. március 16., péntek

Proudly New Zealand owned and operated

Kínomban elhatároztam, hogy főzök, mert mást úgysem tudok csinálni. (Most még annyira sem, mint főzni.) Elmentem a boltba hozzávalókért a lasagnához. Itthon kibontottam a dobozt, amiben a tésztalapok vannak. 7 (hetes) darab volt benne...

Szíriöszli?!? Nem érdekelne, hogy a kartondobozba csak úgy bele volt baszva a hét darab lap mindenféle nejlonzacskó nélkül. Ennyi kiképzés kimondottan üdvözítő az ultra-steril mesterséges moslékon élő jóléti társadalomban vegetáló immunrendszernek. De hogy tényleg létezik olyan bölcsészkaron végzett termékmenedzser, akinek diplomát adtak a "prímszám" fogalmának ismerete nélkül??? És nem volt az igazgatótanácsban valaki, aki egy asztalról felkapott 15 inch hosszúságú fekete gumifasszal hirtelen felindulásból agyonverte volna azt a barmot???

Egyébként nem tévedés; a másik dobozban is hét lap volt... Ausztráliában működő, zélandi tulajdonú cég gyártja a cuccot.

Kicsit sötéten látom most a jövőt.

4 megjegyzés:

  1. Van itt az óhazában egy sütiféleség, az a neve: hatlapos... Lehet, hogy a Zélandra szakadt olaszkonyha-specialista szerint a lazannya meg "hétlapos" ;-)

    VálaszTörlés
  2. És még valami: Neked biztosan nem túl kellemes, de ha ez a baleset kellett ahhoz, hogy újra írni kezdj, akkor (nekem) jó, hogy bekövetkezett. Bocs', továbbra sem fogok regisztrálni, tehát maradok az előző hozzászóló "névtelen" - egyébként most először írok - de már vagy két éve olvasgatom az újzélandi magyar blogokat és a Tied a kedvenceim közé tartozott. Már-már elvonási tüneteim keletkeztek...
    Egyszóval mihamarabbi gyógyulást, de az írogatást ép lábbal se hagyd abba.

    VálaszTörlés
  3. 7+7 az páros, de szerintem az a baj, hogy az edényed alkalmatlan az étel elkészítésére, mert nem képes befogadni az élelmiszertechnológiailag megfelelő számú tésztalapot.
    És szolgálati közlemény: P3K befejeződött.

    VálaszTörlés
  4. Ááá a kedvencem a hatlapos... (nem a hagymásbab)

    Nem biztos, hogy újra elkezdtem írni. Több, mint egy éve bármerre lépek, minden irányból csak a faszt tolják a számba. Olvasni ezt nyilván sokkal szórakoztatóbb lehet, mint átélni. Még le is írni meg pláne mazochizmus, úgyhogy amíg ez így marad, addig valószínűleg nem lesz tartós az ihlet.

    VálaszTörlés